Igazi kuriózum a pezsgő bolt

Szponzorált tartalom

Pezsgő bolt

Közeledik egy várva-várt családi összejövetel? Szeretné igazán alkalomhoz illő itallal megkoronázni a jeles napot? A Budafokon lévő pezsgő bolt impozáns repertoárja garantáltan leveszi majd Önt a lábáról. A Törley pincészet égisze alá tartozó üzletben ugyanis hiánytalanul megtalálhatja Magyarország legkedveltebb pezsgőjének minden családtagját.

A kifogástalan gyűjtemény magába foglalja a Törley, Hungária és a Francois pezsgők kultikus darabjait, így kedvére válogathat az édes, félszáraz és száraz nedűkből. Amennyiben igazán el szeretne merülni Törley József munkásságában, látogassa meg a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpontot is! A múzeumként is funkcionáló létesítmény, az illusztris palack alakú külsejével már önmagában is megkapó látvány.

A színvonalas előadások alatt megismerkedhet a pezsgőmanufaktúra történetével, bekukkanthat a pezsgőkészítés színfalai mögé, ráadásul mindezt rendkívül baráti áron. Ne elégedjen meg a pezsgő bolt kínálatával, hanem ismerje meg teljes mivoltában a hazai italok királyát!