Mennyi ideig tart egy Aviva alaptanfolyam?

Szponzorált tartalom

Aviva alaptanfolyam

Az Aviva egy olyan speciális mozgásforma, aminek az elsajátításával be lehet indítani a szervezet öngyógyulási folyamatát, különösen a hormonháztartás felborulásával járó betegségek esetén. Ezen az oldalon megtudhatod, hogy mennyi időt vesz igénybe az Aviva módszer alapjainak elsajátítása. A módszert kidolgozó magyar származású fizikoterapeuta alapvetően két részre osztotta a tanulási folyamatot.

Az első része 4 órás tanfolyam, ahol elsajátítható a gyakorlatsor, illetve megtanulhatóak az alapok, amelyekkel bemutatják a tanfolyamot végzőknek a megfelelő táplálkozási módszereket, valamint a helyes légzést és testtartást, hiszen ez elengedhetetlen az új életmód sikeres bevezetéséhez és alkalmazásához. Ez a mindössze 4 órát igénylő alkalom elég ahhoz, hogy utána otthon, önállóan is könnyűszerrel lehessen alkalmazni a megtanultakat.

Aki viszont szeretné ezt társaságban, oktató felügyelete mellett folytatni a tornázást, esetleg úgy érzi, hogy egyetlen alkalom nem volt elég ahhoz, hogy minden gyakorlatot helyesen tudjon egyedül is végezni a továbbiakban, azoknak lehetőségük van részt venni az Aviva gyakorló órákon is, ami már a második részbe tartozik bele. A helyszínre ajánlott kényelmes, szabad mozgást engedélyező öltözékben érkezni, de az ottani átöltözésre is van lehetőség, ezen felül mindenképpen készüljön egy vastag zoknival, mivel a gyakorlatokat cipő nélkül kell végezni.

Igény szerint, lehet vinni egy törölközőt vagy jógamatracot a kényelem biztosítása érdekében, de az oktató is készül tornamatracokkal, így nem feltétlenül szükséges sajátot használni. Fokozottan ajánlott a sok folyadék fogyasztása az óra teljes időtartama alatt, ezért készüljön fel egy üveg ásványvízzel is! Aki tudja magáról, hogy hajlamos arra, hogy a vércukra hirtelen leessen, azok készüljenek valami harapnivalóval is, például müzli szelettel, szendviccsel! Az óra után megvásárolható az otthoni tornázáshoz szükséges legújabb kiadású Aviva könyv is. További kérdéssel forduljon bátran az oktatóhoz!