Olcsón beszerezhető hullámpapír

Szponzorált tartalom

Hullámpapír kedvező áron

Nagyon sokszor szokták használni a raktárakban, mivel olcsó és többször is felhasználható. A tárolása egyszerű, mivel kis helyen is elfér a hullámpapír, amennyiben be van tekerve sztrecsfóliába. A zsugorfóliázás nagyon elterjednek számít. Számos terméket csomagolnak be ebbe az egységes formában.

Ez egy remek módszer, azonban ha sokat pakolunk egymásra, akkor könnyen lecsúsznának, ami tönkretenné az adott termékeket. Ezért a hullámpapír egyfajta csúszásgátlóként szolgál, amit a raklapokon, illetve a csomagolt rakomány közé helyeznek.

A cadmas.hu weboldalról nagytételben vásárolhatunk minőségi hullámpapírt, ami nem fog könnyen elhasználódni, ezért kifejezetten strapabírónak számít, illetve gazdaságos befektetés. Egy raklap 580 darabot tartalmaz. Ez a minimum rendelést jelenti, ami olcsón beszerezhető.

Az árral kapcsolatban nyugodtan lehet érdeklődni a Cadmas Kft. munkatársainál, a weboldalon keresztül, ahol többek között az elérhetőség is megtalálható. A hullámpapír jó választás, hogyha raklapos csomagokkal dolgozunk.