Psyllium husk az emésztőrendszer tisztításához

Szponzorált tartalom

Psyllium husk

Nyers ételek elkészítéséhez gyakran használják az útifű maghéjat, de édességek és torták kedvelt alapanyaga is, mert segít besűríteni a folyékony gyümölcspépet, ízletes zselét képezve. Másik két neve az indiai bolhafű és a psyllium husk, ami az útifűfélék családjába tartozik. Mivel állati zselatin helyett, főzés nélkül alkalmazható sűrítésre, a vegetáriánusok is előszeretettel használják.

Nagyon egészséges a psyllium husk, mert olyan növényi mézgát tartalmaz, ami kitisztítja az emésztőrendszert. Csökkenti a koleszterin- és vércukorszintet, enyhíti a fáradságot, tisztítja a nyirokrendszert, mivel magas rosttartalommal rendelkezik. A tisztítókúrákból nem hiányozhat, mert egy természetes és biztonságos megoldás erre.

Emésztési problémákon is hatékonyan segít, tehát a fogyasztása szorulás, hasmenés, puffadás esetében is ajánlott. Honnan szerezhető be? A bulkshop.hu internetes üzlet kiváló áron kínálja megvételre a psyllium husk-ot, aminek a megrendelése csak pár percbe kerül és hamarosan meg is érkezik a megadott címre.