Legyen neked is IPA mentes székhelyed!

Szponzorált tartalom

Székhelyszolgáltatás 0% IPA, ajándék hónap, országosan

Székhelyszolgáltatás 0% IPA, ajándék hónap, országosan

A lehető legjobbkor határoztam el, hogy külföldön próbálok szerencsét. Ugyanis másképp nem ismerem meg a barátomat, és nem kapok az első kinti munkahelyemnek köszönhetően egy még jobb lehetőséget. Hiszek abban, hogy mi magunk alakítjuk a sorsunkat, de azért abban is, hogy hallgatnunk kell a megérzéseinkre is, márpedig én ebben az esetben azt tettem. A szüleim nagyon szerették volna, ha otthon maradok, de meg kellett érteniük, hogy szeretném kipróbálni magam egy teljesen új környezetben. Azt hiszem, ma már ők is megbékéltek a dolgokkal, hiszen látják, hogy boldog vagyok, és amikor csak tehetem, hazalátogatok.

Legutóbb a testvérem cégalapításának idején látogattam haza, együtt ástuk bele magunkat a székhelyszolgáltatás témájába. Amikor az egyik online kutakodásunk során a „Székhelyszolgáltatás 0% IPA, ajándék hónap, országosan” ajánlat fogadott bennünket, felcsillant a szemünk, és egyből tovább is olvastunk a megnyitott linken, a szekhelycentrum.hu-n. Bevallom őszintén, egy egészen új világ tárult elém: fogalmam sem volt, hogy a székhely nem csak egy bejegyzett cím lehet, és azzal kész is. A hozzá kapcsolható szolgáltatás ugyanis egészen kedvező feltételeket teremthet, pláne egy elfoglalt cégvezető érdekében.

Minél tovább olvastam, annál inkább meggyőződtem arról, hogy a székhelyszolgáltatás igénylése akár több ember munkáját is kiválthatja, mindezt pedig nevetséges havidíjért. Márpedig, ha sokkal jobban megéri székhelyszolgáltatást igénybe venni, mint asszisztenst vagy asszisztenseket fizetni, akkor miért is ne tennénk? Ráadásul a „Székhelyszolgáltatás 0% IPA, ajándék hónap, országosan” kecsegtető ajánlata nem légből kapott ígéret volt, ugyanis, ha egy bizonyos Újlengyel nevű településre jegyezzük be a székhelyünket, akkor mentesülünk az iparűzési adó megfizetése alól.

Márpedig közel sem mindegy, hogy ki kell-e fizetnünk az önkormányzat számára az adott összeget vagy sem, ugyanis ez éves szinten kisebb-nagyobb vagyonokat is jelenthet.

A Gross Cégcsoporthoz tartozó szekhelycentrum.hu ajánlata tehát nem kisebb, mint Székhelyszolgáltatás 0% IPA, ajándék hónap, országosan, ugyanakkor érdemes megismerni a többi lehetőséget is náluk.

Egy igazán profi, tapasztalt cégről van szó, akikről minden fontos információt megtalálunk a szekhelycentrum.hu oldalon.