Van annál menőbb, mint egy olcsó budapesti székhely?

Szponzorált tartalom

olcsó székhelyszolgáltatás budapest

olcsó székhelyszolgáltatás budapest

Ha valaki a szívére teszi a kezét, őszintén bevallhatja, hogy nagyobb bizalommal fordul egy olyan céghez, amelynek Budapesten van a székhelye, mintha mondjuk valami soha nem hallott, tőle messze eső települést lát egy cégnél székhelyként bejegyezve.

Egyfelől tehát az ügyfelek, az üzletfelek bizalma, másfelől pedig a megfelelő infrastrukturális adottságok, a közlekedés, a gyorsabb ügyintézés és mindenekelőtt a „közel vagyok a tűzhöz” életérzés miatt olyan vonzó a budapesti székhely a vállalkozók számára. Ezért aztán valószínűsíthetően már rengetegen rákerestek arra az interneten, hogy: olcsó székhelyszolgáltatás budapest.

Ha pedig valaki még mindig keresgél, mert valami műszaki meghibásodás, esetleg a netet zavaró napvihar miatt még nem talált rá a szekhelyszolgaltatas24.hu-ra, annak jó hírem van, hisz nem kell tovább kutatnia.

A szekhelyszolgaltatas24.hu ugyanis nagyszerű azoknak, akik magas színvonalú, ám megfizethető székhelyszolgáltatásra vágynak, emellett álmuk az, hogy az ügyintézés flottul menjen, és egy jól működő irodát képzeltek el mindig is a vállalkozásuk számára.

Ezeknek a kitételeknek ugyanis mind megfelel a Gross Székhelyben Otthon cégcsoport tulajdonában álló szekhelyszolgaltatas24.hu. székhelyszolgáltató által nyújtott szolgáltatás.

A weboldalukon található roppant kedvező költségű csomagok láttán mindenki megerősítheti, hogy rászolgáltak arra, hogy a böngésző nem tévedett, mikor az olcsó székhelyszolgáltatás budapest keresésre megmutatta ezt a székhelyszolgáltatót.

A szekhelyszolgaltatas24.hu-nál egy éves, illetőleg egy, valamint két éves időtartamban köthetők roppant kedvező áron székhelyszolgáltatási csomagok. Emellett mindegyik ajánlathoz plusz egy ajándék hónapot is nyújtanak.

A székhelyszolgáltatási csomagok tartalmát pedig igazán extra szolgáltatásokkal turbózzák föl. Az olyan alap szolgáltatásokon kívül, mint a hozzájáruló nyilatkozat, a tulajdoni lap és természetesen a székhely cím biztosítása, valamint a cégtábla kihelyezése, még a postai küldemények átvételéről is gondoskodnak. Ezeket beszkennelik, majd elektronikusan elküldik az ügyfeleik részére. Az elektronikus és naprakész továbbításon túlmenően minden hónap elején egy meghatározott időpontban a leveleket ténylegesen is elküldik a vállalkozó által megadott címre.

További kiemelt, ingyenes szolgáltatásuk, hogy a kiválasztott székhelyen havi egy alkalommal még pluszban egy tárgyalót is rendelkezésre bocsátanak az ügyfeleiknek.

A székhelyszolgáltatás Budapesten jelenleg a II. kerületben, az V., a VI., valamint a XII. kerületben vehető igénybe.