A Trotec védelemet ad a penésszel szemben

Szponzorált tartalom

Trotec

A beltéri hőmérséklet és a relatív páratartalom megfelelő kombinációja alapvető szerepet játszik az otthoni és munkakörnyezeti egészségének megőrzésében. A beltéri éghajlat nemcsak azért felelős, hogy otthonosan és kényelmesen érezze magát, hanem fokozza koncentrációját és termelékenységét is.

A pára elleni harcra tervezett Trotec tökéletes eszköz a beltéri klíma szabályozására, továbbá számos kényelmes funkcióval ruházták fel a gyártói. A mosási üzemmód különösen alkalmas a kiterített nedves ruhák szárítására.

A Trotec párátlanító képes a kimosott ruhát annak az időnek egy töredéke alatt megszárítani, amelyre szükségük lett volna, hogy maguktól megszáradjanak. Ezenkívül a mosott ruhák frissek és finom illatúak maradnak.

A Trotec beépített szűrője megtisztítja a helyiség levegőjét a pollentől, a portól és állatok szőrében rejtőzködő allergénektől. Az említett pozitív funkciókon túlmenően a berendezés megakadályozza a baktériumok terjedését. Ha páramentesítőt keres, ez a készülék, megfelel majd az Ön igényeinek!