A céges buli felejthetetlen pólója.

Szponzorált tartalom

pólók

pólók

Történt egyszer, hogy céges rendezvényre készültünk. Ez nem egy átlagos esemény volt, ugyanis a cégünk alapításának 50. évfordulóját készültünk ünnepelni, szóval egy országos szintű, 2 napos rendezvényre voltunk hivatalosak.
A rendezvény részét képezte az is, hogy az egyik délután különféle sportágakban mérettethettük meg magunkat. Természetesen az irodánk is alakított egy csapatot, és a célunk az volt, hogy megmutassuk, mi vagyunk a legjobbak.
Ezt az elszántságunkat nem csak a munkaidő utáni fociedzésekkel akartuk bizonyítani, hanem akartunk valami különlegeset, amitől mindenki láthatja, hogy mi vagyunk A CSAPAT.

Hamar bedobta az egyik kolléga, hogy csináltassunk csapatpólót. Elvégre egy komoly futballcsapatnak az a minimum, hogy saját meze legyen.

Az ötlet remek volt, ám innentől már nem haladt olyan gördülékenyen a dolog. Férfiúi lelkesedésünk sajnos a kreativitást nélkülözni kényszerült, így néhány nap sikertelen fejtörés után segítséget kértünk. Természetesen az iroda női tagjaihoz fordultunk. A nőknek mindenre van egy frappáns ötletük, mindig van egy ismerősük, aki segíthet megoldani a problémát. Anna hamar elő is rukkolt egy megoldással, amit végül el is fogadtunk: a lolmarkt.hu-ról kellene pólót rendelnünk.

Nem meglepő ugyan, de nem ismertük ezt a céget. Anna ki is nevetett minket, ugyanis kiderült, hogy a helyi plázában is van üzletük, ami mellett biztosan gyakran el is haladtunk. Hát igen, nekünk, férfiaknak nem erősségünk, hogy odafigyeljünk a körülöttünk lévő apró részletekre.

A LOLmarkttal ő akkor került kapcsolatba, amikor Iza lánybúcsúját szervezték. Meglepetés party volt, aminek szerették volna, ha részét képezi egy vagány, rózsaszín póló, csupa habos-babos mintával, és persze a szokásos lánybúcsús feliratokkal. Nem volt könnyű olyan helyet találniuk, ahol rövid határidőre el tudják készíteni azt, amit ők megálmodtak. Ekkor került képbe a LOLmarkt. A plázában keresték fel őket. Ott helyben meg is tudták beszélni, hogy mi a pólók rendelésének menete, és hogy pontosan milyen mintát, milyen részleteket szeretnének. Anna szerint az együttműködés gördülékenyen zajlott, továbbá az eredmény is kifogástalan volt. Azóta is hordják – igaz, csak otthonra, emlékként – az onnan rendelt pólókat, és egyik sem nyúlt ki, nem kopott meg a minta, pedig már több, mint egy éve volt ez az alkalom, amelyre készültek.

Meggyőzött minket a kollegina, úgyhogy másnap, munka után bent maradtunk, és nekiláttunk hát, és felmentünk a lolmarkt.hu-ra.
Nagyon tetszetős volt a weblapjuk. Átlátható, könnyen kezelhető, modern. Először a férfi pólók kínálatát néztük át. Engem személy szerint meglepett, hogy ennyiféle, előre elkészített termékből választhatunk. Anna szavaiból azt vettem ki, hogy a LOLmarkt egy olyan cég, akik kérésre készítenek pólókat, és ennyi. Eszembe sem jutott, hogy ilyen nagy választék vár majd minket.
A férfi pólók mellett női felsők, pulóverek bögrék, sőt, most még szájmaszkok is kaphatóak. A közös ezekben a termékekben az utánozhatatlan, lolmarktos humor. Különféle kategóriákat alakítottak ki különféle alkalmak, foglalkozások, hobbik szerint. Nekem eszméletlenül tetszettek például a kifejezetten kamionosoknak szánt, vicces feliratokkal díszített felsők. Ezen kívül megjegyeztem magamnak, hogy a párom közelgő, harmincadik születésnapjára is remek lehetne, hogyha egy innen való pólót adnék neki.
A rendelés folyamata rendkívül könnyű. Van lehetőség regisztrációra, de anélkül is megtehetjük. A házhozszállítás minden esetben ott van opcióként, de akár egy közeli üzletben is átvehetjük, amit vásároltunk. A fizetésre is mindig több opció van: bankkártyás fizetés is megoldható, de a készpénz kedvelőinek is ott az utánvét lehetősége. Ez azért jó, mert így mindenki a maga kedve szerint válogathatja ki, mire van szüksége, igénye.
Nagyon tetszett, hogy az oldalon van egy könnyen megtalálható, gyakori kérdésekre vonatkozó rész. Mivel ez egy új dolog volt számunkra is, nagyon sok kérdés kavargott a fejünkben a szállítást, fizetést illetően, ám ezeket előre letisztázza a weblap ezen szegmense. Ez hasznos, hiszen így rengeteg munkát megspórolnak az ügyfélszolgálatnak, továbbá a vevőknek is időt, energiát takarítanak meg, ugyanis nem kell ilyen alap kérdésekkel zargatni rögtön e-mailben vagy telefonon a bolt kollégáit. Miután ezeket átnéztük, már értettük, miért kaphatta meg a lolmarkt.hu a fogyasztóbarát weboldal minősítést.

Miután kiböngésztük magunkat, a feladatra tértünk. Rákattintottunk az „egyedi póló” fülre. Ezen menüpontban tökéletes leírást kaptunk arról, hogy hogyan kell megrendelni olyan pólót, ami nincsen az alap kínálatban.
Az első lépés pofon egyszerű: fel kell velük venni a kapcsolatot. Erre személyesen, valamely üzletükben is sor kerülhet, de akár e-mailben vagy telefonon is egyeztethetünk. Mivel mi kicsit furcsán néztünk volna ki, ha 11-en beállítunk a plázabeli boltba, úgy döntöttünk, a telefonos megbeszélés lenne számunkra a legmegfelelőbb út.

A tárcsázást követően a vonal túlsó felén egy kellemes hangú diszpécser fogadta a hívást. Rengeteg kérdést tett fel, miután vázoltuk az alaphelyzetet. Ezek a kérdések máris segítettek abban, hogy tisztuljon kép azt illetően, hogy mit szeretnénk. A céges logó mindenképp kell rá, valamint a hátunkra a szokásos mezek szerinti számozást és a becenevünket akartuk. Szerencsére ezek megtervezésében is segítettek, szóval nem volt gond, hogy nem rendelkezünk ilyen téren tapasztalattal, tudással.

Ha simán webshopból rendelnénk pólót, akkor 2 munkanapon belül ki tudnák szállítani, ám az egyedi megrendelésekkel más a helyzet. Ilyenkor mindenkinek egyedi határidőt adnak, hiszen az adott kérést látva tudják megmondani, hogy mennyi idő alatt teljesíthető. Ez függ a minta bonyolultságától, a pólók számától is. Ugyanez vonatkozik az árra. Amennyiben a férfi pólók közül választunk, ott előre megmondják, mennyibe kerül, mint bármely ruhaüzletben. A különleges kéréseknél viszont az ár változhat. Szerencsére nem kell eladni a vesénket, hogy ezt kifizessük: ha nagy tételben rendelünk, akár még kedvezményeket is kaphatunk a végösszegből.

Rövid idő alatt tisztáztunk mindent, és leadtuk a megrendelést. Már csak várnunk kellett. Jóval előre rendeltük, nem akartunk kockáztatni, hogy nem érkezik meg időben a csapatpóló, ám kellemesen csalódtunk: kevesebb, mint fele annyi idő alatt megérkezett hozzánk a várva várt csomag, mint azt reméltük. Nagyon kényelmes volt így, hogy futárral hozták ki nekünk. Nem kellett sorban állni, várakozni, hazacipelni valakinek azt a sok pólót.

A felsők lenyűgöztek mindannyiunkat. A minták még jobban mutattak rajtuk, mint azt a fejünkben elképzeltük. Ezen kívül a pólók anyaga is nagyon jó volt: egyáltalán nem vékony, nyúlós, műanyag tapintású szövetről beszélhetünk, és rajtuk a minta is profi módon volt rányomtatva. Ezt látva ismét fellélegeztünk, ugyanis Sanyinak volt már rossz tapasztalata ilyesmivel korábban. Próbáltak pólót rendelni, de konkrétan olyan silány minőséget kaptak, hogy az egy általános iskolás testnevelés órára sem lett volna megfelelő.
A méretek miatt szintén aggódtunk, ám mindenkire jó lett a rendelt felső. Ezt a lolmarkt.hu mérettáblázatának köszönhettük: ez segítséget nyújt, hogy pontosan lássuk, melyik méret mekkora pólót takar. Ez ideális akkor is, hogyha bizonyos szabásoknál L-es, másoknál XL-es pólót visel az ember fia. Mintha csak ránk öntötték volna! Mondjuk, utólag megtudtuk azt is, hogy nem lett volna az sem probléma, hogyha valamelyik póló nem passzol. A webáruház lehetőséget kínál arra, hogy méretcserét bonyolítsunk le, amennyiben az szükséges.

A rendelésünkkel maximálisan elégedettek voltunk. A LOLmarkt csapatának ügyfélközpontú hozzáállása megmutatkozott, szinte mindnyájan elköteleződtünk irányukban, és már most tudtuk, hogy a főnök születésnapjára is tőlük fogunk rendelni.

Mivel ennyire egybehangzó véleménnyel voltunk a webshop iránt, úgy döntöttünk, hogy felkeressük a Facebook oldalukat. Az egy dolog, hogy így rögtön 11 új követője lett az oldalnak, de ami fontosabb, hogy 11 ember fejezte ki a pozitív véleményét irányukban. Senki nem kért erre minket, mégis egyértelmű volt, hogy megtesszük, hiszen nem is számítottunk ilyen színvonalas munkára. A lolmarkt.hu minden munkatársa valóban azon dolgozik, hogy a lehető legjobb ügyfélélményt adja minden megrendelőnek. Azoknak is, akik egy minimális tételt vásárolnak, és azoknak is, akik több száz pólós megbízásokkal keresik őket. Náluk minden vevő fontos, mindenkit egyenlőként, egyformán fontos személyként kezelnek.

A pólóknak óriási sikerük volt a céges focin. Mi voltunk az egyetlen csapat, akik ilyen vagány mezben léptek pályára. A csapatszellemet fokozta, és ez meg is látszott a teljesítményen: a tornán ezüstérmet szereztünk. Sajnos nem arany, de számunkra ugyanolyan fényesen csillogott, hiszen tudtuk, mennyi munka van mögötte, és nem mellesleg, egy életre szóló élmény is. Ennek az élménynek pedig része a lolmarktos póló is, amit egytől-egyig, mindannyian eltettünk emlékbe. Biztos vagyok benne, hogyha szeretném újra átélni ennek a két napnak az izgalmait, akkor elő fogom venni a szekrényből. Milyen szép emlék lesz ez 10 év múlva… nem is gondolná az ember, hogy a pólók ilyen eszmei értékkel is bírhatnak!