Hogyan tudjam biztonságban pénzügyeim?

Szponzorált tartalom

PannonSafe

PannonSafe

A címben szereplő kérdés elgondolkodtató, talán sokak számára bonyolult is lehet, de hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy megnyugtassak mindenkit. Ez sokkal egyszerűbb, mint hinnénk, ha ismerjük a PannonSafe Kft-t. Ez a cég abban segít ügyfeleinek, hogy megtalálják a számukra legkedvezőbb pénzügyi szolgáltatásokat. Hiszen a piacon számos hitelező, bank és szolgáltató van, egyre több és több. El lehet veszni a hatalmas kínálatban és semmi garancia arra, hogy az ember a legkedvezőbbet fogja ki éppen.

Ennek a problémának a megoldására, az emberek segítésére alakult meg 1999-ben a PannonSafe nevű Kft, ami ma a pénzügyi piac fontos és meghatározó szereplője. Segítenek a kötelező biztosítások terén, a casco biztosításokban, a lakásbiztosításban, a nyugdíjbiztosításban, az utasbiztosításban, a vállalkozói biztosításban és a hitelek és megtakarítások gyors és egyszerű intézésében is.

Olyan cégekkel ápolnak stabil és megbízható kapcsolatot, mint a Generali, az Allianz, a Groupama vagy az Aegon, de ezek csak a legnagyobbak. Működésük óta három alkalommal is elnyerték a Magyar Brands díjat, amit a kiváló üzleti márkák kapnak.

A honlapon megtalálhatóak kalkulátorok a fentebb felsorolt biztosításokhoz, ami nagyban megkönnyíti az online ügyintézés folyamatát. A cég munkatársait bármikor lehet keresni, ha nem is azonnal, de garantálják a visszahívást. Rengeteg fontos információt találhat még az ember a honlapon, amik mind segítenek a döntés meghozatalában, és meg tudják válaszolni kérdéseinket vagy netán eloszlatják a kételyeket. A biztonságról, minőségről és megbízhatóságról még a rengeteg pozitív vásárlói visszajelzés is ad tanúbizonyságot.

Én magam egy hónapja ismerkedtem meg a PannonSafe céggel, akik azonnal elnyerték bizalmamat. Hitelfelvétel miatt kerestem egy céget, akik a segítségemre lehetnek és úgy bukkantam rájuk. Rendkívül hatékonyan, gyorsan tudtak segíteni, így sokkal kevesebb energiámat vette fel az egész hitelügyintézés, mint amire számítottam. Ezen felül szerencsém van, hogy rájuk találtam, mert az utasbiztosításokat is ezentúl itt fogom megkötni, hiszen abból is egyre több van a piacon.

Furcsa véletlen, hogy amikor családomnak meséltem arról, hogy milyen jó cégre bukkantam, akkor csodálkozva mesélték, hogy ők már vagy 15 éve a PannonSafe-en keresztül intézik a nyugdíjbiztosításukat, és annak idején is éppen annyira el voltak ragadtatva a cégtől, mint most én. Nem is értem, miért nm került ez eddig szóba és miért nem szóltak, hogy ismernek egy ilyen céget. Én biztosan mindenkinek ajánlani fogom, és legközelebb is őket fogom választani.